Blog Shahrul Rotating Header Image
-----------------------------------

Beli Kasut Sport Secara Online

Beli Kasut Sport Secara Online

Beli Kasut Sport Secara Online

Beli Kasut Sport Secara Online

Anda inginkan kasut sport seperti Adidas, Nike, Puma, Onitsuka Tiger dan lain-lain? Jangan risau sebab sekarang zaman teknologi semakin canggih. Anda tak perlu susah-susah pergi kedai sana-sini cari rekaan kasut yang anda suka lepas tu tiada stock. Sekarang ni kan zaman teknologi, jadi semua di hujung jari sahaja. Tak perlu bazir minyak, masa dan juga tenaga. Hanya main klik-klik sahaja untuk melihat kasut pilihan anda.

Fanpage Kedai Kasut Student Online sememangnya menjual pelbagai kasut sport Grade AAA yang sangat berkualiti. Anda pasti berpuas hati dengan kualiti kasut. Cuma fanpage ini menjual secara Pre-Order. Pre order ni bermaksud ambik order daripada customer dan stock akan sampai dalam masa beberapa hari. Order kasut sport tersebut akan dihantar terus ke kilang dan maksimum adalah 7 hari untuk kasut anda sampai.

Nak borong kasut sport ni? Boleh jugak tapi harga tak semurah yang dijual di Downtown la yer sebab kasut sport yang dijual kat sana kebanyakan Grade A sahaja. Grade A dan AAA adalah tidak sama dari segi ketahanan dan kualiti kasut. Grade A pakai lasak sikit dan berlubang sana sini. Pilihan di tangan anda untuk memilih kasut sport pilihan anda.

Fanpage Kedai Kasut Student Online mengambil order pun ada syarat. Order yang hendak dihantar ke kilang mestilah 4 pasang kasut. Kalau tak kos penghantaran kasut sangat mahal. Jadi sebab itu fanpage ini hanya membuka order mengikut tempoh sahaja bagi menjaga kualiti barang. Selalunya order dibuka di awal atau pertengahan bulan sahaja.

Ni antara kasut yang dijual di fanpage Kedai Kasut Student Online :

Beli Kasut Sport Secara Online

Beli Kasut Sport Secara Online

Beli Kasut Sport Secara Online

Beli Kasut Sport Secara Online

Beli Kasut Sport Secara Online

p/s : Sekarang ramai student yang pakai kasut sport ke kuliah sebab ia banyak fungsi.

Incoming search terms:

  • kasut futsal murah
  • kasut futsal online
  • kasut sukan murah
  • kasut adidas murah
  • kasut adidas terbaru
  • kasut nike terbaru 2013
  • kasut futsal terbaru 2013
  • kasut futsal nike terbaru
  • kedai kasut futsal online
  • kasut futsal nike terbaru 2013

One Comment

  1. toko murah says:

    It’s appropriate time to make a few plans for the longer term and it’s time to be happy. I’ve learn this post and if I may just I desire to suggest you few fascinating things or suggestions. Perhaps you can write next articles regarding this article. I desire to learn even more things approximately it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge