Blog Shahrul Rotating Header Image
-----------------------------------

Trend Budak Perempuan Zaman Sekarang

Perempuan Zaman Kini

Trend Perempuan Zaman Kini

Trend Perempuan Zaman Kini

Trend Perempuan Zaman Sekarang

Di masa kini dah semakin ramai budak perempuan yang semakin terpesong ke arah yang tidak sepatutnya. Walaupun masih lagi ramai yang menitikberatkan soal berpakaian dan juga pergaulan, namun terdapat juga segelintir daripada mereka yang seolah-olah tidak suka cara kehidupan sebegitu seperti ada adalah satu paksaan bagi mereka.

Walaupun di sekolah banyak mata pelajaran yang berguna dalam pergaulan dan kehidupan mereka contohnya akhlak dan islamiah, namun ia seperti tidak bermakna lagi apabila mereka dewasa. Tidak kira kejutan budaya mahupun niat yang datang daripada hati mereka sendiri.

Trend Perempuan Zaman Kini :

1. Bangga ada gambar dalam facebook berpelukan dengan teman lelaki

Kalau kita lihat Facebook sekarang memang menjadi medium no.1 kepada semua remaja. Bukan dahaja remaja la, orang dewasa pun ramai yang menggunakan facebook untuk berjumpa kenalan lama di alam maya. Namun, ada segelintir budak perempuan yang suka “mengupload” gambar peribadi mereka yang sedang berpelukan, berpegangan tangan dengan pasangan mereka yang bukan muhrim. Tidak cukup dengan “muat naik”, mereka seterusnya menjadikan ia sebagai profile picture untuk ditonton semua orang yang mengunjungi laman facebook mereka.

2. Pakai Seluar Ketat Sampai Nampak “Underwear”

Ini kebanyakan berlaku di kawasan yang agak moden. Kalau kat kampung nak pakai macam ni memang kena baling tongkol kayu la dengan orang kampung takpun mak bapak sendiri yang baling. Tak paham apa yang nak ditunjukkan oleh budak perempuan yang pakai macam ni. Nak tunjuk warna seluar dalam mereka? Ataupun lurah-lurah yang tidak sepatutnya? Anda sendiri fikirkan pasal perkara ni.

3. Merokok

Ni rasanya dah agak lama juga tapi sekarang ia dah menjadi semakin popular di kalangan budak perempuan yang berumur 15-25 tahun. Tak pasti apa yang mereka nak tonjolkan di sini. Sama ada nak membuktikan bahawa perempuan setaraf dengan lelaki atau sebagai suka-suka. Bagi orang yang lihat kelakuan mereka ni, memang nampak tidak bermoral apatah lagi mereka ni perempuan.

P/s : Lelaki yang baiklebih suka tengok budak perempuan yang ikhlas pakai tudung dan tutup aurat.

Incoming search terms:

  • seluar ketat nampak lurah
  • lurah wanita
  • lelaki suka pakai penties
  • seluar nampak lurah
  • seluar dalam remaja perempuan
  • seluar budak zaman sekarang pakai
  • style baju perempuan zaman sekarang
  • perempuan suka lelaki pakai penties
  • pakaian budak melayu zaman sekarang
  • pakai seluar nampak lurah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge